mafiajob.eu nieuws Maffia game
Van oud naar nieuw

 

Beste spelers,

 

Zoals jullie zien is het spel enorm veranderd en fors uitgebreid. De ervaring tot nu toe is dat de meeste spelers een week nodig hadden om het te leren spelen met alle ins en outs.

 

Waarom de oude niet meer online is en of die niet vernieuwd wordt?

 

De oude MJ komt overigens later weer online maar buiten dat gegeven. Dit spel is dermate verouderd dat we hem nauwelijks online kunnen houden. Zonder een programmeur bij de hand hebbende zou dit niet meer lukken. Het herschrijven zou minimaal 2-3 jaar kosten. We hebben immers allemaal een real live en werk. Vandaar dat we over gegaan zijn op dit script en dit meer en meer op de oude aanpassen. Let wel de typische MJ eigenschappen komen hier in maar de "complexiteit" vinden we niet alleen prettiger maar ook meer gericht op de toekomst.

 

De app zal ook snel online komen en we hopen dit weekend al. Apple kan iets langer duren aangezien die handmatig controleren. De app is bedoeld om deze naast het spel te gebruiken. Niet als vervanger. Je kan er tijdens het spelen deze ook gebruiken. Later in de ronde zal ik hier ook een apart topic over aanmaken wat jullie hier zoal in kunnen verwachten.

 

Afgelopen periode werd ik suf gemaild of via pb met de vraag of ze het konden kopen. Een helder en duidelijk antwoordt: NEE

 

De afgelopen 3 jaar hebben we gestaag gebouwd, getest en een hoop toegevoegd en of verbouwd. Zoals ik in deze tijd altijd heb aangegeven, als het moment daar is dat het stabiel draait en het toe is aan marketing dan geef ik gas. Vanaf het moment dat Corona in China uitbrak heb ik besloten dat dit moment daar was. Immers je wist dat dit ook hier kwam en net als nu in China blijkt dat je er voorlopig nog niet van af bent. Ook niet na juni. Zoals Cruijff al uit sprak. Elk nadeel kent zijn voordeel.

 

Kortom het nieuwe spel kreeg marketing en met veel plezier merkte je dat oude spelers wakker werden en door tijd weer interesse kregen.

 

Het beloofd een mooi ronde te worden en ik wil jullie met klem verzoeken

speltechnische vragen te richten aan de helpdesk (https://www.mafiajob.eu/helpdesk.php ) De crew is enorm uitgebreid en we hebben leuke plannen gemaakt om het plezier verder te vergroten. Mocht je iets persoonlijks willen melden staat mijn inbox open maar pb me aub niet plat.

 

Ik zou zeggen "zet hem op, knal ze maar vooral maak veel plezier"

 

Door Capo_Di_Tuti_Ca op 03-04-2020 om 17:25u.

Er zijn 0 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
MJ Chat

 

Een probeersel van de crew om te kijken of we het nog gezelliger kunnen maken met een chatbox.

 

Je kan deze onder algemeen vinden of onderstaande link gebruiken:

 

https://discord.gg/dkGYRSe

 

Er is veel hier mogelijk maar laten we het met elkaar uit proberen.

Door Capo_Di_Tuti_Ca op 03-04-2020 om 16:34u.

Er zijn 0 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Wat is er zoal anders

Door Capo_Di_Tuti_Ca op 10-02-2020 om 00:58u.

Er is 1 reactie op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Speeltips voor MJ 2.0

Door Capo_Di_Tuti_Ca op 29-03-2017 om 05:58u.

Er zijn 6 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game

Om de overige nieuwspagina's te bekijken dien je in te loggen!