mafiajob.eu nieuws Maffia game
Kerstactie

 

 

Na maanden van wachten, bouwen, irriteren, wachten, bouwen......werken we nu toe aan een re-opening op het spel Mafia League. Om het heropenen te stimuleren/motiveren gaat er de aankomende dagen een mail de deur uit met wat te verwachten in de nieuwe ronde met een nieuw spel. In deze mail zit een code welke je hier kan melden.

 

Hoe werkt het?

 

GEEF JE SPELERSNAAM OP MET DE NAAM WELKE JE GEBRUIKT OP MAFIA LEAGUE

 

WAT IS JE UNIEKE CODE IN DE MAIL

 

 

* Kijk in je spambox mocht je de mail niet vinden,let op de mail gaat lopen vanaf zondag t/m woensdag.

* Weet je je spelersnaam niet op Mafia-League dan kan je die op de inlogpagina opvragen

* Heb je daar nog niet eerder gespeeld dan dien je eerst een nieuwe naam te registreren. Let op je mag er maar 1 hebben.

Door Capo_Di_Tuti_Ca op 13-12-2020 om 11:42u.

Er zijn 6 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Start NIEUWE RONDE

 

Eindelijk na weken geduld, schuiven en schuiven staat de nieuwe ronde vast om te starten. Deze zal plaats vinden op Mafia League.

 

REDEN VERSCHUIVINGEN:

 

Jurgen bouwt los van andere updates aan het elementen verhaal. Los van de nodige privé issues heeft hij het voor ons zo gemaakt dat het geheel dynamisch is. Voor jullie als spelers is dat totaal niet te zien en of beoordelen. In het kort; we kunnen alle instellingen als beloningen aanpassen zonder in de database te gaan. En nee we kunnen hier niet spelers bevoor- en of benadelen. De crew heeft dit proces kunnen volgen. Consequentie was echter wel een geheel onbetrouwbaar pad qua bouwen. Velen vragen terecht wanneer we beginnen en mijn info was behoorlijk blanco. Toezeggingen in veelvoud werden niet nagekomen en of waren niet haalbaar. Wil er over verder niet te veel woorden over vuil maken want dit is tussen Jurgen en mij. Wel wil ik kwijt dat het mij enorm veel tijd gekost heeft d.m.v. bezoeken, bellen en wat allemaal nog niet meer maar Jurgen is bijna klaar met de elementen.

 

Dat houdt in dat we definitief een nieuwe ronde starten op vrijdag 18 december om 20.00 uur.Wat jullie kunnen verwachten deze ronde komt er snel meer info. De marketing wordt volgende week dan ook weer opgestart! Aankomend weekend zal er dan ook weer een mail opgestart worden met nieuwe info.

 

<<<meer info volgt>>>

 

 

 

 

Door Capo_Di_Tuti_Ca op 08-12-2020 om 20:23u.

Er zijn 0 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Wat komt er de volgende ronde

 

We zijn de huidige ronde op Maffiabaas en MaffiaJob aan het bouwen en testen om een enorme grote nieuwe update door te zetten welke de games een nieuwe weg in doen slaan. Waar bouwen we nu aan?

 

De elementen welke jullie tot nu toe kenden waren een voorloper op de komende elementen. Het nieuwe systeem staat los van het huidige spel welke jullie al jaren kennen en blijft bestaan maar er een andere speelwijze naast krijgt.

Wat komt er bij het huidige spel?

 

* Wisselkantoren - hier kunnen jullie de elementen inwisselen als je een groep compleet hebt voor een Award. Met een Award kan je een spelvoordeel ophalen


* Hells Angels - Dubbele elementen en of Awards kun je tegen dumpprijzen verkopen aan de Hells Angels.

* Darkweb

 

Wil je je elementen niet tegen dumpprijzen verkopen dan kan je deze via het Darkweb verkopen. Deze handelsplaats kan je tegen minimum en maximum prijzen je elementen en of Awards verkopen. Zij bieden je ook de optie aan om je goederen te promoten naar andere spelers. Het Darkweb kan je strategisch inzetten om je familie te helpen met elementen en of Awards. Wie spaart ze binnen de familie bijv.?

 

De bedoeling is dat de elementen het spel langer leuker maken. We willen tegen gaan dat er na 2 weken het al duidelijk is wie er wint en of dat je na 2 weken al klaar bent met klikken.

 

Bitches:

Deze dames van plezier kan je ontvangen door profielen van spelers aan te klikken. Je krijgt een random aantal Bitches van die speler welke standaard op straat lopen. Wil je ze meer laten verdienen dan kan je deze achter een raam in het Red Light Destrict plaatsen. De eigenaar van dit Red Light Destrict dient wel tijdig ramen beschikbaar te zetten uiteraard waar hij of zij ook lasten voor te betalen heeft.

 

Familie overvallen:

 

Nagenoeg klaar om te lanceren zijn familieovervallen. Je kan dan met tenminste 3 familieleden in de bus stappen om gezamenlijk een overval te plegen

 

Klikmissies:

 

Momenteel in aanbouw klikmissies. Deze klikmissies zijn bedoeld voor kleine bedrijven/families om je te promoten. Elke dag kan je door ze te klikken geld verdienen.

 

Mysterie land

 

De crew is nog bezig hoe we dit in gaan vullen. Er gaan mysteriepakketten komen welke je opties gaan geven van het spel.

 

VIP structuur

 

De huidige VIP structuur gaat op de schop. Voor wie de elementen versie geheel links wil laten liggen komt er een goedkope vorm van VIP. De huidige VIP zal blijven bestaan en er komen varianten bij.

 

Mochten er vragen zijn horen we deze graag en indien mogelijk zullen we hierop ook een antwoordt geven.

 

LEES OOK: https://www.mafiajob.eu/includes/elements

 

 

BELANGRIJK: De exacte aanvang van de nieuwe ronde op Mafia-League is nog niet definitief!

 

<<<meer volgt>>>

 

 

 

Door Capo_Di_Tuti_Ca op 25-10-2020 om 18:16u.

Er zijn 0 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Update 26 (NIEUWWW)

 

Eindelijk kunnen we naar buiten komen met het nieuwe gedeelte. Vanavond zijn er een aantal updates voor de crew gekomen. Na enorm veel vertraging en teleurstellingen kunnen we eindelijk. We gaan het stapje voor stapje uitbreiden. We zullen jullie via dit topic telkens op de hoogte houden wat er veranderd is.

 

Wat is er tot en met nu toegevoegd/veranderd?

 

  • Op je profiel kun je naast bezittingen ook elementen vinden. Onder deze tab komen je gevonden elementen en awards om in te zetten.
  • Er is een uitlegpagina gekomen met een eerste uitleg over het nieuwe systeem. Deze is links van uitloggen te vinden. Let wel; deze ronde testen wij om te zien of er iets moet worden veranderd en of we bijv. nog dingen toevoegen/uitbreiden.
  • Sinds vanavond kan je elementen vinden om te verzamelen. Je kan deze nog niet inwisselen. De hiervoor benodigde wisselkantoren komen er eerdaags aan.
  • De nieuwe elementen zijn niet meer aan een tijd gebonden en kunnen door ons op elke pagina uitgezet worden. Leidend hierin wordt een kansberekening van hoe zeldzaam/uniek of niet uniek deze is. Des te unieker des te kleiner de kans dat je deze vind.
  • Op je profiel vind je en tabblad waar je kan zien welke elementen je
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zoals jullie gemerkt hebben kunnen we elementen vinden en al verzamelen in je profiel overzicht. Vanavond hebben we de beloningen een heel eind afgerond welke je kan krijgen bij het vinden van een element. Morgen moeten we hier nog een uurtje of 2 aan werken. We verwachten einde middag/begin avond deze te kunnen gaan testen op de spellen. De beloning opties gaan nu veel verder dan we tot nu toe voor mogelijk hielden. Maar hier komen jullie wel achter

 

Planning aankomende dagen: (lees...planning)

 

di-wo uitrol wisselkantoren met nieuwe steden. Deze moeten dan nog verder ingevuld worden met een shop/loc.misdaden/vervoer etc.

 

Wat komt er nog meer aan?

 

Darkweb

Hells Angels

Bitches

Nieuwe CC shop
Mysterie pakketten
Nieuwe VIP structuur waarbij een basis gratis of 2.50 p.m wordt en meerdere opties als je meer speelt bijv.
App updates
Pushmeldingen spelgerelateerde zaken

 

 

<<<meer volgt>>>

 VOLG DEZE PAGINA GOED EN LET OP HET NUMMER VAN DE UPDATE. Telkens als er iets nieuws komt zetten we een nieuw nummer neer

Door Capo_Di_Tuti_Ca op 09-10-2020 om 17:07u.

Er zijn 25 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Speeltips voor MJ 2.0

Door Capo_Di_Tuti_Ca op 29-03-2017 om 05:58u.

Er zijn 6 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game

Om de overige nieuwspagina's te bekijken dien je in te loggen!